Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Termoska Alaska
Číslo produktu:alaska termoska
Cena (bez DPH):20,75 €
Cena (s DPH):24,90 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Predstavujeme Alaska Termos Bottle, dokonalého spoločníka pre vaše každodenné dobrodružstvá! Táto termoska s objemom 0,52 l je navrhnutá tak, aby udržala vaše obľúbené nápoje pri perfektnej teplote celé hodiny, aby ste si mohli vychutnať horúcu kávu v chladné ráno!

Kľúčové vlastnosti:

Dvojitá izolácia steny: Naša termoska je vyrobená s dvojitou stenou z nehrdzavejúcej ocele, ktorá poskytuje výnimočnú izoláciu, ktorá udrží vaše nápoje horúce až 12 hodín alebo studené až 24 hodín. Rozlúčte sa s vlažnými nápojmi a pozdravte dlhotrvajúce, akurát dúšky.

Veľkorysá kapacita: Vďaka veľkorysej kapacite 0,52 l má táto termoska dostatočný priestor na uloženie dostatočného množstva kávy, čaju, polievky alebo akéhokoľvek nápoja podľa vášho výberu, aby ste mohli načerpať energiu po celý deň.

Dizajn odolný proti úniku: Chápeme dôležitosť prenosnosti bez neporiadku. Preto je naša termoska vybavená bezpečným, nepriepustným vekom, vďaka čomu si ju môžete bez obáv hodiť do tašky.

Pohodlné a všestranné: Kompaktný dizajn uľahčuje prenášanie, či už ste na každodennej poľovačke, turistike, kempovaní alebo len vybavujete. Hodí sa pre väčšinu štandardných držiakov na poháre, vďaka čomu je ideálny na použitie v autách, bicykloch alebo batohoch.

Elegantná a štýlová: Vďaka modernému a elegantnému dizajnu naša termoska nielen výnimočne funguje, ale aj fantasticky vyzerá.

Odolná a dlhotrvajúca: Táto termoska je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a je postavená tak, aby odolala nástrahám každodenného používania. Buďte si istí, že bude vaším spoľahlivým spoločníkom na dlhé roky.

Či už ste milovníkom kávy, čajom alebo len potrebujete spoľahlivý spôsob, ako udržať nápoje v požadovanej teplote, fľaša Aljaška Termos je ideálnou voľbou. Využite pohodlie, odolnosť a štýl, ktoré táto termoska ponúka, a už nikdy sa neuspokojte s vlažnými nápojmi!