Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Harkila-PRO HUNTER X LEATHER TROUSERS
Číslo produktu:X LEATHER TROUSERS
Veľkosť
Cena (bez DPH):390,83 €
Cena (s DPH):469,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Poľovnícke nohavice Pro Hunter X Leather

Poľovnícke nohavice Pro Hunter X Leather sú dokonalou kombináciou extrémnej odolnosti a vysokého komfortu s nepremokavou a priedušnou GORE-TEX® membránou. Nohavice majú komfortné vetranie na bočnom šve, stehenné vrecká na patenty a dve zadné vrecká na zips na oboch stranách. Kožené nohavice Pro Hunter X vám zaručia pohodlie a komfort aj v tom najnáročnejšom teréne.

  • Farba: Shadow brown

Härkila sa zrodila z túžby byť najlepším. Založil ju Švéd Kjell Lennartsson, vrcholový športovec a jeden z najlepších cvičiteľov psov na policajné a iné profesionálne účely. Z chovu Härkily vzišlo za 40 rokov viac ako 300 šampiónov. Chuť víťaziť sa prejavuje aj v kolekcii oblečenia.  

Základom kolekcie Härkila je tradícia a technológia. Bola navrhnutá v nádhernej, ale krutej prírode Švédska. Pri jej tvorbe sme vychádzali z dlhoročných skúseností bezpečného a účinného pohybu v lesoch a na horách počas všetkých ročných období. Oblečenie navrhli samotní zákazníci, my sme stavili na  ich otestovanú funkčnosť a vynovené materiály.

Ako mnohí priaznivci outdooru, aj my sme veľmi zvedaví. Radi objavujeme nové cesty, nové technologické materiály, ktoré Vám prinesú ešte kvalitnejší zážitok. Nech už objavujete kdekoľvek. Už dlhé roky spolupracujeme so spoločnosťou, ktorá priniesla Gore-Tex®, najlepšie membrány a technické odevy na svete. Aj vďaka našim ostatným dodávateľom vysokokvalitných materiálov sa považujeme za jedných z najlepších výrobcov outdoorového oblečenia.