Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Bunda Blaser Operator Camo
Číslo produktu:1650987115
Veľkosť
Cena (bez DPH):224,96 €
Cena (s DPH):269,95 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

veľkosť napíšte do poznámky!

Operator je izolačná bunda pre intenzívnu aktivitu v mierne chladnom až chladnom počasí. Ideálne pre neskorú jeseň a miernu zimu.

Táto bunda je špeciálne konštruovaná pre aktívny pohyb, kedy vám bude teplo, ale nebudete sa prehrievať. Medzi dôležité prednosti tejto bundy patrí jej elasticita a priedušnosť. 

Celú bundu tvoria tri zóny.
Prvá zóna je oblasť ramien, predná časť bundy a vrchných rukávov, ktorá je vetru odolná.
Druhú zónu tvorí zadná časť bundy, ktorá hreje vďaka Primaloft zatepleniu. Spoločne s podšívkou zaisťujú rýchly odvod vlhkosti na povrch.
Tretia zóna sú bočné strany bundy a vnútorné časti rukávov, kde je použitý Stormfleece. Jedná sa o špeciálnu jednovrstvovú tkaninu, ktorá spája softshell a fleece. Vyznačuje sa vysokou priedušnosťou a zároveň chráni pred vetrom a vodou. To vďaka husto tkanému povrchu. Stormfleece je v porovnaní s dvoj alebo trojvrstvovým fleecom ľahší a menej objemný. Jeho priamo plyšová vnútorná strana lepšie zadržuje teplo. 

Bunda má nižší golier ako napríklad bunda Venture 3L, ktorú odporúčame obliecť v prípade veľkého mokra. Golier je vo vnútri z mriežkového fleece, ktorý hreje, rýchlo odvádza prípadné vlhko od tela a rýchlo schne. Určite vám prídu vhod dve predné vrecká na zipsy, ľahko prístupné, aj keď budete mať batoh upnutý okolo pása a jedná náprsné vrecko aj na zips. K celkovému komfortu prispievajú aj elastické lemy na konci rukávov a možnosť stiahnutia bundy v páse. Sťahovacie šnúrky sú schované v predných vreckách. Celá bunda je príjemne pružná, dovolí skutočne aktívny pohyb. 

Túto bundu ocení nielen každý lovec, ale nájde uplatnenie pri akejkoľvek výprave do prírody. Ponúkame aj v zelenej farbe. 

• Vysoko priedušná
• Hreje
• Perfektný izolátor pri vysokej aktivite

NÁVOD NA ÚDRŽBU:
Pranie na 30 °C jemná bielizeň/vlna
Perte samostatne
Nepoužívajte aviváže
Používajte jemný prací prostriedok
Pred praním zatvorte všetky zipsy
Nebielte
Sušte v sušičke na nízku teplotu
Žehlite na najnižšiu teplotu
Nečistiť chemicky
Chráňte pred ohňom