Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Bunda Blaser Janus
Číslo produktu:232001-657
Veľkosť
Cena (bez DPH):708,29 €
Cena (s DPH):849,95 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Pánska páperová WP bunda Janus v dĺžke Parka - najlepšia voľba pre lovcov, ktorí sú vonku v extrémnych mrazoch! Pre optimálne zadržiavanie tepla a maximálny komfort s nízkou hmotnosťou.

Pánska páperová WP bunda Janus je zateplená najnovšou technológiou tkaniny, aby udržala teplo vo vnútri a zabránila vonkajšiemu prenikaniu chladu. Membrána špeciálne vyvinutá pre Blaser sa skladá z dvoch vrstiev a je vodeodolná, vetruvzdorná a zároveň priedušná. Pre dodatočnú odolnosť voči vode je ošetrená DWR. Membrána bundy Janus navyše zaujme svojim materiálom s nízkou hlučnosťou, ktorý zároveň pohlcuje svetlo a zároveň zabraňuje lesku – ideálna bunda na všetky zimné poľovačky.

Sofistikovaná technológia tkaniny:

Spodné komory v hornej časti chrbta udržujú teplo, zatiaľ čo elastické švy na ramenách umožňujú veľkú voľnosť pohybu. 3D spodné komory v strednej časti chrbta zachytávajú teplo a optimálne sa prispôsobujú kontúram tela. Primaloft Rise zabudovaný do zvyšku bundy, ako sú rukávy a predná časť, znižuje objem, rýchlo schne a maximalizuje zadržiavanie tepla.

Funkčnosť tejto poľovníckej bundy ďalej zvyšuje odnímateľná, nastaviteľná 3-bodová kapucňa a niekoľko praktických vreciek: dve náprsné vrecká na zips slúžia ako vrecká na rádio, zatiaľ čo vrecko Napoleon pod stredovým predným panelom poskytuje ďalší úložný priestor. Dve veľké vrecká na ohrievanie rúk s chlopňou, rozšíriteľným klinom a pútkami sú ideálne pre ďalšie drobné vybavenie a lovecké doplnky.

V strede umiestnená predná chlopňa a fleecové manžety na rukávoch zabraňujú vniknutiu chladu. Veľké vnútorné vrecko v spodnej časti a nastaviteľný lem poskytujú ešte viac úložného priestoru, pohodlia a funkčnosti.

Technické detaily:

- Vysoká rozťažnosť

- Vodotesné, odolné voči vetru a odolné

- Podlepené švy pre dodatočnú hydroizoláciu

- Vode odolná DWR vrstva

- Slabý hluk

- Vodný stĺpec: 10 000 mm

- Priedušnosť: 10 000 g/m2/24 hod.

- Výplň/izolácia: kačacie páperie a polyester

Pánska páperová WP bunda Janus je ideálnou voľbou pre poľovníkov, ktorí nechcú obetovať pohodlie a funkčnosť v chladnom počasí. Objavte teraz túto jedinečnú bundu a vybavte sa optimálne na svoje lovecké dobrodružstvá v chladnom období!

Materiál:
100% Polyester
Membrána: Polyuretán
Podšívka: 100% Polyester
Zateplenie: 1. 100% Polyester
2. kačacie páperie 90%, 10% kačacie perie
Vodný stľpec: 10.000 mm
Priedušnosť: 10.000 g/m2/24 hod.

Farba: Dark brown (657)