Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Termovízna predsádka KRYPTON FXG50
Číslo produktu:Termovízna predsádka KRYPTON FXG50
Cena (bez DPH):3483,33 €
Cena (s DPH):4180,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Podrobný popis

Termovízna predsádka

KRYPTON FXG50

  1.  
  2.  
  3.  
  4.  
Third slide
PreviousNext

Mikrobolometer s rozlíšením 640x480 @ 12 µm, HD AMOLED displej, vysoko výkonná elektronika, inteligentný dizajn a pokročilý softvér robí s Krypton FXG50 všestranné zariadenie s najvyššou kvalitou zobrazenia medzi termovízne predsádky.

Veľká detekčná vzdialenosť

Výkonný objektív v kombinácii s profesionálnym teplotným senzorom s technológiou 12 µm poskytujú prístroju výnimočné detekčné schopnosti. Štandardný objekt s výškou 1,8 m je možné detekovať v úplnej tme na vzdialenosť až 2300m.

Vysoko citlivý mikrobolometer s rozlíšením 640 x 480/12 µm

Termovízia KRYPTON využíva na snímanie obrazu mikrobolometer 640x480px @ 12µm, ktorý zaisťuje výnimočne ostrý a kontrastný obraz s vynikajúcou citlivosťou za všetkých podmienok.

Obraz s vysokým rozlíšením

Ostrý obraz s vysokým kontrastom pomáha k lepšej deketke a identifikácii zvierat, ich končatín a dokonca aj tých najmenších detailov terénu napr. konárov, lístia, trávy atď.

Rýchloupínací adaptér

Na upevnenie predsádky na zameriavač sa používa špeciálne navrhnutý PSP adaptér. Na jednom konci je adaptér pripevnený k predsádke KRYPTON cez bezpečnostný závit a na druhom konci je nasadený na denný zameriavač. Kryptón ide odopnúť z optiky v priebehu niekoľkých sekúnd. Presný polohovací mechanizmus umožňuje dokonalé nastavenie obrazu v zornom poli zameriavača a poskytuje maximálne pohodlie pri sledovaní. Dôležitou vlastnosťou je, že adaptér zostáva namontovaný aj pri použití predsádky na pozorovanie s monokulárom Pulsar 5x30B.

Zachovanie bodu nastrelenia

Presná optika, originálna montáž a softvér zaistí zachovanie bodu nastrelenia pri použití predsádky Krypton s denným zameriavačom. Po nasadení predsádky Krypton strelec nemusí vykonávať žiadnu korekciu polohy zámerného kríža denného zameriavača.

Široký rozsah odporúčaného zväčšenia zameriavača

Predsádka Krypton FXG50 môže byť pohodlne použitá pri zväčšení dennej optiky od 1,5x - 6x.

Odolný, spoľahlivý, celokovový

Predsádka Krypton FXG50 má odolnú ale ľahkú celokovovú konštrukciu z horčikovej zliatiny. Časti a súčasti predsádky sú vyrobené s precíznou presnosťou, zaručujúce jej dlhoročný bezchybný chod aj v rôznych klimatických podmienkach a nasadení aj v ťažkom teréne.

Foto a Video rekordér

Vstavaný video rekordér je veľkým pomocníkom na obstaranie a uchovanie jedinečných spomienok. Jedným stlačením tlačidla REC vytvoríte záznam, ktorý môžete zdieľať s priatelia. Vstavaná 16Gb pamäť slúži na uloženie množstva hodín video záznamu alebo vytvorenie tisíce snímok. Video sa ukladá vrátane zvuku, a tak môžete k záznamu pridať aj vlastný komentár.

Aplikácia Stream Vision

Pomocou Wi-Fi je možné prepojiť Krypton FXG so smartfónom alebo tabletom av mobilnej aplikácii Stream Vision sledovať obraz priamo obrazovke telefónu, prevádzať stiahnutie nahraných videí a foto, diaľkovo ovládať predsádku, aktualizovať softvér a využívať mnoho ďalších užitočných funkcií.

Ďalšie funkcie

Prednosťou kombinácie s dennou optikou

Nočný lov s predsádkou Krypton v kombinácii s denným zameriavačom má množstvo prednosti. Niektoré parametre a vlastností dennej optiky sú lepšie ako pri klasických nočných alebo termovíznych zameriavačoch av kombinácii s predsádkou Krypton tak zostanú zachované, napríklad: veľký výstupný reliéf, zámerný kríž (prípadne aj vrátane červeného bodu), variabilný rozsah zväčšenia.

Plnofarebný HD AMOLED displej

Displej prístroja využíva technológiu AMOLED, ktorá poskytuje vysoký kontrastný rozdiel medzi zobrazením bielej a čiernej farby. Výhodou technológie AMOLED je tiež plynulé zobrazovanie bez spomalenia aj pri veľmi nízkych teplotách a úspora energie.

Systém napájania B-Pack

Kryptón používa na napájanie progresívny systém B-Pack, ktorý sa skladá z rýchlo vymeniteľného dobíjacieho akumulátora IPS7 s kapacitou 6,4 Ah, poskytujúceho predsádke až 8 hodín prevádzky. K dispozícii je aj kontajner pre klasické batérie AA, ktoré poslúžia ako riešenie pre napájanie pri dlhodobom pobyte bez možnosti dobíjania akumulátora z elektrickej siete.

Vodeodolnosť IPX7

Vodotesná ochrana podľa normy IPX7 chráni prístroj pred dažďom, snehom ale aj prachom a zachováva prevádzkyschopnosť prístroja aj po ponorení do vody do hĺbky 1 metra po dobu až 30 minút.

Aktualizácia softvéru

V prípade vydania aktualizácie softvéru výrobcom, má užívateľ možnosť s použitím mobilných zariadení iOS alebo Android s aplikáciou Stream Vision Apps vykonať jeho stiahnutie a nahranie do prístroja. Tak máte istotu, že vaše zariadenie bude využívať vždy najnovší softvér. 

Bez obáv aj pre veľké kalibry

Mechanická odolnosť predsádky Krypton voči spätnému rázu s energiou 6 000J zaisťuje jeho úplnú spoľahlivosť a funkčnosť na zbraniach veľkých kalibrov, napr. .375 H&H, 12-kaliber a 9,3x64 a pod.

Široký rozsah prevádzkových teplôt

Použitie v termovízii Krypton mrazuvzdorného AMOLED displeja a napájania B-Pack dáva istotu bezchybného zobrazenia v extrémne širokom rozsahu prevádzkových teplôt od -25 °C ... + 50 °С, kde iné technológie displejov alebo napájania zlyhajú.


 

Technické parametre

Zväčšenie : 1x
Kompatibilné zväčšenie zameriavača: 1.5 − 6
Mikrobolometer: 640x480
Rozmer pixelu: 12 µm
Rozlíšenie displeja: 1746x1000 px
Typ displeja: AMOLED
Vzdialenosť detekcie: 2300m
Parametre objektívu: F50/1.2
Zorný uhol: 8.7 x 6.5°
Zorné pole v 100m: 15.4 x 11.6 m
Napájanie: 3.0 – 4.2 (IPS) V
Kapacita (C): 6400 (IPS7)mAh
Externé napájanie: 5V (microUSB)
Videorekordér: Áno
Veľkosť pamäte: 16 GB
Video/Foto formát: mp4 / .jpg
Video/Foto rozlišovanie: 960x720 px
Odolnosť spätnému rázu: 6000 J
Vodeodolnosť: IPX7
Wi-Fi: Áno
Diaľkové ovládanie: Áno
Prevádzková doba (pri t22°C): 8 hod.
Rozmery: 143 х 93 х 76mm
Hmotnosť: 0,52kg

 

Galéria