Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Termovízia Axion XM30S
Číslo produktu:Termovízia Axion XM30S
Cena (bez DPH):1587,50 €
Cena (s DPH):1905,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Podrobný popis

 

Dobrodružstvo vo svete zahalenom do tmy

 

 

Termovízia Pulsar Axion

 

Termovízny prístroj Axion XM30S je navrhnutý s ohľadom na dosiahnutie maximálneho výkonu pri minimálnej veľkosti a váhe. Veľkou prednosti termovízneho monokulára Axion je jeho kompaktná veľkosť a tvar, umožňujúci pohodlné nosenie a komfortné držanie v ruke. Obraz s veľkým optickým zväčšením av živých farbách poskytuje nový Super AMOLED displej. Ďalej určite oceníte vstavaný videorekordér a bezdrôtové prepojenie s aplikáciou Stream Vision. Termovízny monokulár Axion XM30S bude ideálnym prístrojom na aktívny pobyt a pozorovanie v prírode.

 

Super AMOLED displej

 

Termovízia Pulsar Axion

 

Použitý na zobrazenie SuperAMOLED displej má HD rozlíšenie a vďaka hlbokej čiernej farbe vytvára vysoko kontrastný, jemne prekreslený obraz v živých farbách. Tento typ displej navyše zaisťuje vysokú spoľahlivosť zobrazenia aj pri mrazivých teplotách.

 

Vrecková veľkosť

 

 

Termovízia Pulsar Axion

Kompaktná veľkosť, užívateľsky prívetivé ovládanie a ergonomický dizajn prináša užívateľovi nadštandardnú úroveň komfortu v ovládaní a používaní prístroja.

 

Ergonómia

 

Termovízia Pulsar Axion

 

Ergonómia prístroja je navrhnutá na držanie v jednej ruke. Prístroj perfektne pádne do dlaní a prsty sa umiestni presne na tlačidlá pre jeho ovládanie. Kompaktná veľkosť a nízka hmotnosť vytvára z Axionu optimálny prístroj na každodenné prenášanie. Či už cestujete autom, plávate na lodi, idete na bicykli, surfujete úchvatnou horskou krajinou, Axion vždy bude s Vami a pripravený na okamžité použitie.

 

Veľká detekčná vzdialenosť

 

Termovízia Pulsar Axion

 

Kombinácia objektívu s veľkým ohniskom a novšieho mikrobolometra s technológiou 12 µm zaisťuje Axionu výnimočnú schopnosť detekcie: napríklad objekt s výškou 1,8m môže byť detekovaný v absolútnej tme na vzdialenosť až 1700m.

 

Mikrobolometer 12 µm

 

Termovízia Pulsar Axion

 

Technologickým pokrokom je použitie na snímanie tepelného obrazu Axionom termovízneho senzora – mikrobolometra s veľkosťou pixelov 12 µm, ktorý umožnil dosiahnuť vyššie optické zväčšenie pri menšej veľkosti prístroja.

 

Odolné teleso z magnéziovej zliatiny
 

Termovízia Pulsar Axion

 

Teleso prístroja je vyrobené z ľahkej magnéziovej zliatiny, ktorá dodáva prístroju veľkú pevnosť a tuhosť, pri zachovaní ľahkej konštrukcie a kompaktnej veľkosti.

 

Video a Foto rekordér

 

Termovízia Pulsar Axion

 

Vstavaný video rekordér je veľkým pomocníkom na obstaranie a uchovanie jedinečných spomienok. Jedným stlačením tlačidla REC vytvoríte záznam, ktorý môžete jednoducho zdieľať s priatelia a rodinou. Vstavaná pamäť o kapacite 16Gb slúži na uloženie množstva hodín video záznamu alebo vytvorenie tisíce snímok.

 

Podpora aplikácie Stream Vision

 

 

Termovízia Pulsar Axion

 

Vstavaný Wi-Fi modul prepojí prístroj s mobilným telefónom a tabletom, bežiacim na operačnom systéme Android alebo iOS. Prepojenie ponúka množstvo unikátnych možností ako je priame sledovanie obrazu na obrazovke, stiahnutie nahraných videí a fotiek do mobilného zariadenia, diaľkové ovládanie prístroja, aktualizáciu systému a mnoho ďalších funkcií.

 

Akumulátor mini B-pack

 

Termovízia Pulsar AxionNový typ akumulátora mini B-pack aj napriek svojej miniatúrnej veľkosti poskytuje prístroju slušnú dobu prevádzky s možnosťou rýchlej výmeny. Akumulátor mini B-pack sa rýchlo dobíjajú cez dobíjaciu stanicu, dodávanú v komplete s prístrojom, alebo priamo cez USB rozhranie Axion.

 

Veľké optické zväčšenie a digitálny zoom

 

Termovízia Pulsar AxionTermovízia Pulsar Axion

 

Axion ponúka najväčšie optické zväčšenie v triede kompaktných termovízií. Základné optické zväčšenie môže byť vynásobené digitálnym zväčšením pre presnejšie rozpoznanie pozorovaného objektu.

 

Rýchly štart


Termovízia Pulsar Axion

 

Exkluzívna schéma elektronických obvodov umožňuje takmer okamžité zapnutie prístroja. Rýchly štart šetrí energiu a predlžuje prevádzkovú dobu. Vypnutý prístroj môže byť rýchlo aktivovaný v ten pravý okamih kedy ho najviac potrebujete.

 

 

Stupeň vodeodolnosti IPX7

 

Termovízia Pulsar Axion

 

Stupeň vodeodolnosti IPX7 chráni prístroj pred silným dažďom, snežením a ďalšími nepriaznivými vplyvmi počasia. Axion je utesnený a je prevádzkyschopný aj pri ponorení do vody do hĺbky 1m po dobu 30 min.

 

Hmotnosť

 

Termovízia Pulsar Axion

 

Nízka hmotnosť je dôležitá pre dlhodobé používanie prístroja. Vďaka tomu si môžete dovoliť vziať viac užitočného príslušenstva, ktoré budete potrebovať na Vašom výlete. Axion váži okolo 300g, porovnateľne s obyčajným vreckovým diaľkomerom, ale napriek tomu ponúka kvalitné termálne zobrazenie a rozsiahlu funkčnú výbavu.

 

Obraz v obraze

 

Termovízia Pulsar Axion

 

Pri aktivácii funkcie obraz v obraze v hornej časti displeja sa objaví menšie okno, kde sa zobrazuje stred obrazu s nastaveným užívateľom väčším ako základným zväčšením, pritom celkový obraz bude zobrazený v základnom optickom zväčšení pri zachovaní širokého zorného poľa.

 

Farebné zobrazenie

 

Termovízia Pulsar Axion

 

Okrem čierno-bieleho zobrazenia a inverzného režimu zobrazenia bielo-čierneho pre presnejšie mapovanie teploty okolitých objektov Axion ponúka ďalších 6 farebných variantov zobrazenia.

 

 

 


 

Technické parametre

Zväčšenie : 4,5 - 18x
Digitálne zväčšenie: 2x; 4x;
Mikrobolometer: 320x240 px
Rozmer pixelu: 12 mk
Rozlíšenie displeja: 1024x768 px
Snímkový kmitočet: 50 Hz
Typ displeja: AMOLED
Vzdialenosť detekcie: 1300m
Ohnisková vzdialenosť: 30 mm
Parametre objektívu: f/1.2
Priemer objektívu: 25 mm
Zorný uhol: 7.3x5.5°
Zorné pole v 100m: 12,8 m
Dioptrická korekcia: - 5…+ 5dioptria
Napájanie: 3.0.. 4,2 APS3 (Li-ion) V
Kapacita (C): 3200mAh
Externé napájanie: 5V - USB
Videorekordér: Áno
Veľkosť pamäte: 16 Gb
Video/Foto formát: .mp4 / .jpg
Video/Foto rozlišovanie: 1024x768
Vodeodolnosť: IPX7
Závit: 1/4""
Prevádzkové teploty: -25 ..+40 °C
Wi-Fi: Áno, 802,11 b/g
USB, typ: Áno
Prevádzková doba (pri t22°C): 4+ hod.
Rozmery: 143x41x69mm
Hmotnosť: 0,25kg