Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Wolf-Eyes Seal XM-L2 U2 + Zoom Hunting Full Set
Číslo produktu:0110
Cena (bez DPH):157,50 €
Cena (s DPH):189,00 €
Počet:
Dostupnosť:1-7dní
Popis

Wolf Eyes Seal je navrhnutý od základu tak, aby čo najviac zaistil požiadavky svietidla na zbraň. K svietidlu bola vytvorená aj druha hlava so Zoom optikou a hlava s klasickým vysoko lešteným reflektorom, takže Seal môžete  použiť aj ako bežné svietidlo. Použitá je nová generácia extrémne výkonnej LED XM-L2 U2 s výkonom 1210 lumenov,  veľkou výhodou je fokusovatelný reflektor s sférickou šošovkou (zoom optikou) vďaka ktorej si môžete jednoduchým pootočením reflektora svetelný lúč rovnomerne rozšíriť pri použití presvetlenia veľkých priestorov, alebo zúžiť pri osvetlení ďalekých cieľov. Všetko to začína s 25,4 mm priemerom tela, ktoré vám dáva najširší výber upevnenia na vašu zbraň. Vnútri tela svietidla sú pridané mosadzné vložky, jednak pre väčšiu pevnosť a  lepšiu elektrickú vodivosť, ale najdôležitejšie pre lepšie odvádzanie tepla z LED.  Na svietidle je režimový taktický spínač, ktorý zabezpečí 4 výkonnostné režimy a dva strobo režimy. Hlavný reflektor (zoom optika) zaujme hlavne kvôli jeho 83mm veľkosti a obrovskej asférickej  šošovke. Na tomto reflektore sa dá zužovať a rozširovať svetelný lúč a to otáčaním reflektora doľava alebo doprava. Pri najväčšom zaostrení ( na úzky lúč svetla) ma Seal dosah svetla až 729 metrov a naopak pri najväčšom rozostrení (širokom lúči) dosvieti až cez 250 metrov. Vďaka tomuto novonavrhnutému reflektoru s asférickou šošovkou ma svietidlo Wolf- Eyes Seal len 396 gramov a s klasickým reflektorom 243 gramov. Wolf - Eyes Seal s klasickým reflektorom s priemerom 50mm poskytuje skvelú kombínaciu svietidla pre osvetlenie širokého priestoru, takže je vhodný na pozorovanie menšej zveri alebo rýchlo sa pohybúcej zveri. Svietidlo využíva lithium-ionové batérie ktoré majú vysokú kapacitu a veľmi nízke samo vybíjanie..

 

 Parametre:

  • Použitá LED: CREE XM-L2 U2
  • Životnosť LED: 50000h 
  • Maximálny výstup LED: 1210 lumenov
  • Dosah svetla: do 729 metrov (so Zoom optikou), 337 metrov (s klasickým reflektorom)
  • Vhodné akumulátory/batérie: 1x 18650/ 2x CR 123A
  • Farba svetla: Studená biela
  • Farba tela (povrchu) svietidla: Čierna
  • Focusovatelná optika
  • Svietidlo ma možnosť nastavenia šírky svetelného lúča vďaka otočnej zoom optike.
  • Počet režimov: 1
  • Povrch reflektora: SMO hladký leštený
  • Zoom optika s asferickou šošovkou.
  • Materiál: vyrobené zo zliatin odolného leteckého hliníka.  Durálová hlava ma tvrdú anodizáciu HARD ANODIZED III odolnou voči poškriabaniu. Maximálna výdrž svietenia: 2hod (max. výkon) 
  • Pracovné napätie: 3,7 ~ 6,0V 
  • Maximálna výdrž svietenia: 1hod (max. výkon)    
  • Odolnosť voči nárazu: z výšky 1,2m
  • Vode odolnosť: podľa IPX6
  • Rozmery: Dĺžka 21cm(so zoom optikou)/ 17,cm (s klasickým reflektorom) , Priemer tela 2,5cm, Priemer hlavy 8,2cm (Zoom optika), Priemer hlavy 5 cm (klasický reflektor)
  • Váha: 396g (bez batérií so Zoom optikou), 243g (s klasickým reflektorom)

 

Obsah balenia:  

Svietidlo Wolf-Eyes Seal + Zoom optika, Akumulátor 1x 18650 2600 mAh, nabíjačka, USB kábel, sieťový adaptér, autoadaptér, vymedzovacie valčeky, montáž, diaľková spúšť+ suchý zips, manuál.

  

Ovládanie svietidla:

Svietidlo sa zapína a vypína taktickým spínačom na konci tela svietidla.  Zužovanie a rozširovanie svetelného lúču sa uskutočňuje točením hlavy reflektora v smere doprava alebo doľava. Výmena optiky sa vykonáva povolením matice za hlavou svietidla v smere hodinových ručičiek, kedy sa matica povolí a následne je možné odskrutkovať telo svietidla proti smeru hodinových ručičiek. Na telo svietidla nasadíme klasický reflektor šrobovaním tela v smere hodinových ručičiek. Po uskutočnení požadovanej zmeny maticu pritiahneme proti smeru hodinových ručičiek.

 

Upozornenie:

 Ak tesniace  o-krúžky na svietidle javia známky poškodenia, vymeňte ich.  Krúžky treba tiež premazávať, aby nedochádzalo k erózii gumy. Pravidelným premazávaním tesniacich o-krúžkov bude vaše svietidlo chránené voči vonkajším vplyvom. Ak svietidlo bliká alebo sa nerozsvieti, môže to by  spôsobené: 

- Batérie sú takmer vybité - nabite ich alebo vymeňte.

- Kontakty vo vnútri svietidla sú zanesené - očistite ich a aplikujte deoxid alebo iný kontaktný prípravok.

- Hlava, telo alebo zadná časť svietidla sú uvoľnené - pridajte lubrikant na tesniace krúžky a dotiahnite pevne hlavu aj  koniec svietidla.

Batérie vkladajte kladným pólom smerom k hlave svietidla, aby nedošlo k poškodeniu svietidla.

Li-ion akumulátory nie je vhodné úplne vybíjať z dôvodu skracovania životnosti akumulátora. Pokiaľ spozorujete výrazný pokles svietivosti na Vašom svietidle treba dať akumulátor nabíjať.

Svietidlo disponuje veľkým svetelným výkonom. Pri svietení sa nepozerajte do reflektoru a dbajte na to, aby ste ani iným osobám nesvietili priamo do očí.