Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Bunda Blaser Flash Midlayer
Číslo produktu:121011-566
Veľkosť
Cena (bez DPH):141,58 €
Cena (s DPH):169,90 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

 

Mikina Flash je úžasne elastická, ľahká bunda, ktorá vám bude slúžiť, buď ako vrchná vrstva na funkčné tričko alebo ako funkčná, stredná vrstva pod vrchnú izolačnú bundu.

Jedná sa o hybridnú mikinu zloženú z dvoch rôznych materiálov. 

Prednú časť, ramená a golier tvoria Stormfleece. Je to špeciálna jednovrstvová tkanina, ktorá spája softshell a fleece. Vyznačuje sa vysokou priedušnosťou, a hlavne chráni pred vetrom a vodou. To vďaka husto tkanému povrchu. Stormfleece je v porovnaní s dvoj alebo trojvrstvovým fleecom ľahší a menej objemný. Jeho priamo plyšová vnútorná strana lepšie zadržuje teplo. Zadná časť, predné boky a spodné rukávy sú tvorené vysoko elastickým a mimoriadne priedušným štvorcestným streč fleecom, ktorý rýchlo nasáva vlhkosť, rozvádza ho po ploche a tým dochádza aj k rýchlemu uschnutiu. 

Mikina má ochranu brady, dve predné vrecká na zipsy ľahko prístupné aj s batohom na chrbte upnutým okolo pása. K pohodliu prispievajú elastické vsadenia pri dolných rukávoch. Za zmienku určite stojí aj použitie vysoko kvalitných zipsov japonskej značky YKK. 

Mikina Flash nesmie chýbať vo vašom šatníku. Uplatnenie nájde pri každej aktivite, kedy oceníte jej funkčnosť. Mikinu ponúkame vo farebnom prevedení kamufláž.

• Stredná vrstva
• Priedušná
• Elastická
• Ľahký fleeceDámske/pánske: pánskePre koho: rybár, voľný čas, práca v lese, lovec, poľovníkFarba: zelená, olivováPre obdobie: jesenné, jarné, letné, celoročné, zimnéMateriál: 1. 92% polyester, 8% elastan, 2. 94% polyester, 6% elastanPodšívka: vrecká – 100% polyesterŠpeciálna vlastnosť: funkčná