Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Demar Tirol Deluxe
Číslo produktu:ob1
Veľkosť
Cena (bez DPH):165,83 €
Cena (s DPH):199,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Profesionálny poľovnícka pánska obuv TIROL je vhodná najmä pre voľný čas a poľovníctvo.

Profesionálny poľovnícka pánska obuv TIROL je vhodná najmä pre voľný čas a poľovníctvo. Zvršok obuvi je vyrobený zo silnej vodeodolné usne. Zateplenie baran v kombinácii s izolačnou vrstvou THINSULATE a vodeodolnou membránou OUTDRY, ktorá umožňuje priedušnosť obuvi z vnútornej strany von a zamedzuje prenikaniu vlhkosti do obuvi. Pohodlné zapínanie z boku na zips. Podošva termokaučuk.

OutDry

Paropriepustná membrána OutDry bola umiestnená priamo na vnútornej strane zvršku z usne. V prípade tradičného typu membrány TEX, voda prenikne medzi membránu a zvršok obuvi a významne zvyšuje jej hmotnosť. Moderná technológia membrány OutDry umožňuje, že voda zostáva mimo obuv, týmto sa nezvyšuje jej hmotnosť a Vaše nohy zostanú

 

Thinsulate

Materiál Thinsulate je moderná 3M zateplenie. Má vysokú izolačnú schopnosť, vďaka ktorej efektívne udržuje teplo vo vnútri obuvi. Izolačná schopnosť udržať teplo vo vnútri obuvi, je dvakrát väčší ako pri zateplení od iných výrobcov izolačných materiálov. Tohto efektu bolo dosiahnuté použitím špecializovaných materiálu z mikrovlákien, ktoré tvoria mikroskopické póry, s výbornou tepelne izolačné vlastnosti. Tieto mikrovlákna nie sú namáhaná a deformovaná pri používaní obuvi.dokonale suché! Výhody membrány OutDry v porovnaní s tradičnou technológiou!