Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Pulsar THERMION 2 XP 50
Číslo produktu:2 XP 50
Cena (bez DPH):4000,00 €
Cena (s DPH):4800,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Informácie o produkte

Objektív s veľkou clonou
Vlastnosti termovízne optiky majú rozhodujúci vplyv na schopnosť termokamery zachytiť aj najnižšie úrovne teplotného žiarenia. Dokonalé detekcie je dosiahnuté objektívom Thermion 2 XP50 (F / 1.0) v kombinácii s vysoko citlivým senzorom. Modely Thermion 2 XP50 poskytujú užívateľom vždy najkvalitnejšie, najpodrobnejšie a vysoko kontrastný obraz, a to aj za dažďa alebo hmly, kedy je kontrast pozorovanej scény minimálne.
Štandardné vzhľad a montáž
Tvar zameriavačov Thermion je plne zhodné s tvarom bežných denných zameriavačov a jej konštrukcia je navrhnutá pre jednoduchú manipuláciu a bezproblémové namontovaní. K jej upevnenie na zbraň sa nevyžaduje špeciálnu montáž, ale štandardné 30mm montážny oka rovnaká ako pre denné zameriavač.
Veľká detekčná schopnosť
Vysoko kvalitná germániový optika v spojení s pokročilým teplotným senzorom vytvára dokonalé podmienky pre rozšírenie detekčné schopnosti pri pozorovaní Thermionem objektov na vzdialenosť 1880 metrov, a to aj v úplnej tme.

Každý Thermion je testovaný na mechanickú odolnosť voči spätnému rázu až 6 000 joulov a preto bezchybne funguje na zbraniach veľkých kalibroch ako sú .375 H & H, 12-kaliber a 9,3x64 pod.

Zameriavača Thermion máji odolnou, ale ľahkú celokovovú konštrukciu. Časti zameriavača sú vyrobené s precíznou presnosťou zaručujúcou jeho dlhoročný bezchybný chod aj v rôznych klimatických podmienkach a nasadenie aj v ťažkom teréne.

Prístroj spĺňa štandard vodeodolnosti IPX7, ktorý garantuje odolnosť proti vode pri silnom daždi, snežení a ďalšími nepriaznivými vplyvmi počasia. Thermion je spoľahlivo utesnený a zostáva prevádzkyschopný aj pri ponorení do vody do hĺbky 1m po dobu 30 min.

Funkcia "IMAGE BOOST" je programová funkcia spracovanie obrazu exkluzívne navrhnutá pre termovízne prístroja Pulsar. "IMAGE BOOST" výrazne zvyšuje ostrosť kontúr tepelných objektov a vytvára pre termovízne prístroje Pulsar zobrazenie s bezkonkurenčnou kvalitou ostrosti obrazu.

Displej použitý ku zobrazenie obrazu poskytuje ostrý, vysoko kontrastný obraz v živých farbách. Použitá technológia AMOLED zabezpečuje úsporu energie a bezchybné a plynulé zobrazenie aj v nízkych prevádzkových teplotách.

Farebné palety ponúkajú možnosť lepšie prispôsobiť zobrazenie konkrétnym podmienkam. Kým biele horúce a čiernej horúce sú najobľúbenejšie, Red Hot, Rainbow a Ultramarine upozorňujú na intenzívnejšie teplá miesta. Fialová, červená monochromatická a sépia sú optimálne palety pre zníženie únavy očí v priebehu dlhých pozorovaní.

Zväčšenie: 2 - 16x
Mikrobolometer: 640x480 px
NETD: <25mK
Rozmer pixelu: 17 mikrometrov
Typ displeja: AMOLED HD
Snímkovanie: 50 Hz
Vzdialenosť detekcie: 1800m
Ohnisková vzdialenosť: 50 mm
Parametre objektívu: F50 / 1.0
Zorný uhol: 12.4x9.3 °
Zorné pole vo 100m: 21.8x16.3 m
Očný reliéf: 50mm
Napájanie: 3.0 - 4.2 mini B-Pack (Li-ion) V
Externé napájanie: 5V - USB
Videorekordér: Áno
Veľkosť pamäte: 16 Gb
Video / Foto formát: .mp4 /.jpg
Video / Foto rozlíšenie: 1024x768
Krok rektifikácie: 21 mm / 100m
Odolnosť spätnému rázu: 6000J
Vodeodolnosť: IPX7
Prevádzkové teploty: -25 ... +50 ° C
Wi-Fi: Áno
USB, typ: microUSB
Diaľkové ovládanie: Áno
Prevádzková doba (pri T22 ° C): 5+ hod.
Rozmery: 416x78x83mm
Hmotnosť: 0,9 kg