Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Bunda Blaser Softshell Tranquility
Číslo produktu:121008-566
Veľkosť
Cena (bez DPH):216,62 €
Cena (s DPH):259,95 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

veľkosť napíšte do poznámky!

Úplne tichá, mäkká bunda s úžasnou, priamo mazlivou vnútornou stranou. Ideálnapre naozaj aktívnych lovcov.

Softshellová bunda z mäkkého, tichého, ale napriek tomu robustného, ​​štvorcestného streč materiálu, sa hodí pre akúkoľvek aktivitu v prírode. Môžete ju nosiť samostatne alebo v prípade veľkej zimy ju navliecť na Operator bundu z rovnakej Blaser kolekcie. 

Má vnútornú fleece stranu s prímesou kávovej usadeniny S.Café. Vďaka tomu bunda rýchlejšie schne, absorbuje pachy, odráža UV lúče a naozaj hreje. Elastický materiál vám zaistí vysoký komfort pri nosení. Bunda vás ochráni pred dažďom aj vetrom, povrch je opatrený vodoodpudivou a protišpinivou úpravou DWR. 

Pri bunde určite využijete dve predné priestranné vrecká, ktoré pohodlne otvoríte, aj keď budete mať na chrbte batoh zapnutý okolo pása. Nechýba ani náprsné vrecko, tiež na zips. Vysoký golier je napevno spojený s kapucňou, ktorú si môžete ľubovoľne stiahnuť. Vnútorná strana goliera je zo špeciálneho mriežkového fleece, ktorý maximálne nasáva váš pot v oblasti krku a rýchlo ho odvádza na povrch. Obvod bundy pohodlne upravíte v jej dolnom okraji. Sťahovacie šnúry sú na vnútorných bokoch pod logom Argali. Ukončenie rukávov perfektne sedí vďaka elastickým vsadeniam. Všetky použité zipsy sú od japonskej firmy YKK. 

Softshell v tej absolútne najlepšej podobe. Tak môžeme charakterizovať túto mimoriadnu, nielen loveckú bundu Tranquility značky Blaser. Bundu ponúkame aj vo farebnom prevedení kamufláž.

• Vysoko priedušná
• Naozaj tichá
• Veľmi pohodlná, strečová

NÁVOD NA ÚDRŽBU:
Pranie na 30 °C jemná bielizeň
Perte samostatne
Nepoužívajte aviváže
Používajte jemný prací prostriedok
Pred praním zatvorte všetky zipsy
Nebielte
Sušte v sušičke na nízku teplotu
Žehlite na najnižšiu teplotu
Nečistiť chemicky
Chráňte pred ohňom

Dámske/pánske: pánske Pre koho: rybár, voľný čas, poľovník, lovec
Farba: olivová, zelená Pre obdobie: jesenné, jarné
Špeciálna vlastnosť: s kapucňou, funkčná Vrchná vrstva: 84% polyester, 16% polyester s prímesou kávovej usadeniny značky S.Café
Vnútorná vrstva: 63% polyester, 37% polyester s prímesou kávovej usadeniny značky S.Café