Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Bunda Blaser HunTec Observer 22
Číslo produktu:121004-566
Veľkosť
Cena (bez DPH):365,00 €
Cena (s DPH):438,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

veľkosť napíšte do poznámky!

Perová, hybridná bunda Observer je navrhnutá nielen pre príjemné pozorovanie zveri v chladných až zimných podmienkach. Poskytne vám okamžité teplo a nepustí k vášmu telu zimu.

Observer je hybridná, izolačná bunda s efektom maximálneho zadržania tepla u vášho tela. To vďaka použitiu špeciálnej podšívky s funkciou HEIQ Xreflect. Ide o inovatívnu technológiu odrazu sálavého tepla. Stačí menej izolačného materiálu, bunda je ľahšia a menej objemnejšia, ale napriek tomu naozaj hreje.
Ako vrchný materiál je na ramenách, kapucni a časti rukávov použitý strečový, dvojvrstvový, vodeodolný polyamid. Telo a vrchné rukávy je ušité zo stopercentne recyklovaného polyamidu. Vnútorná strana rukávov a bočné časti tela bundy sú z tichého polyamidu, ktorý je mimoriadne priedušný. Bunda je zateplená perím. Ale na bokoch a na vnútorných rukávoch je na zvýšenie priedušnosti použité ako zateplenie umelé vlákno.
Celá bunda je na povrchu opatrená vodoodpudivou a protišpinivou úpravou DWR. Samozrejmosťou sú dve predné priestranné vrecká, do ktorých pohodlne siahnete, aj keď budete mať na chrbte batoh zapnutý okolo pása. Vysoký golier je napevno spojený s kapucňou so šiltom, ktorú si môžete ľubovoľne stiahnuť. Vnútorná strana goliera je zo špeciálneho mriežkového fleece, ktorý maximálne nasáva váš pot v oblasti krku a rýchlo ho odvádza na povrch. Bundu samozrejme môžete stiahnuť v páse, šnúrky na stiahnutie sú ukryté v predných vreckách.
Bunda je skutočne veľmi ľahká a skladná. Rýchlo ju zmotáte, strčíte do kapucne, stiahnete šnúrkou a schováte. V prípade naozaj nepriaznivého počasia odporúčame cez túto bundu navliecť bundu Venture 3L. Túto bundu ponúkame aj v prevedení kamufláž alebo svetlejšej zelenej.
• Izolačné
• Chráni pred vetrom a menším dažďom
• Veľmi ľahká

Dámske/pánske: pánske Pre koho: lovec, rybár, voľný čas, poľovník
Farba: olivová, zelená Pre obdobie: zimné
Membrána: 100% polyuretán Vodný stĺpec (mm): 20 000
Priedušnosť (g/m2/24hod): 20 000 Materiál vrchný: 1. 100% polyamid, 2. 100% polyamid, 3. 100% polyamid
Podšívka: 1. 100% polyamid, 2. 89% polyester, 11% elastan Zateplenie: 1. 90% prachové perie, 10% perie, 2. 100% polyester
Špeciálna vlastnosť: s kapucňou, páperové, s membránou, funkčné