Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Digitálny zameriavač Pulsar digex C50
Číslo produktu:digex c50
Cena (bez DPH):1075,00 €
Cena (s DPH):1290,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Popis produktu

Použitie rôznych prevádzkových režimov objektívu a senzora zaručuje najlepšie výsledky v ktorúkoľvek dennú dobu 24/7. Ráno a za súmraku, počas dňa farebne a po polnoci je obraz jasný a ostrý. Puškohľad v rozlíšení Full HD poskytuje lovcovi maximum možných informácií, aby sa mohol správne rozhodnúť a vystreliť.

Plnofarebné zobrazenie od západu slnka do súmraku s režimom "Colour Twilight"
Za hlbokého súmraku, keď ľudské oko už nie je schopné rozoznať detaily pozorovaných objektov, zobrazuje Digex C50 jasný obraz so správnym podaním farieb, čo predlžuje dobu lovu až do noci.

Realistické podanie farieb cez deň
Digex C50 kombinuje plnofarebné zobrazenie klasickej dennej optiky s dokonalou digitalizáciou obrazu a rozšírenou funkčnou výbavou. Denný lov sa tak stáva vysoko technologickým a bežný denný zameriavač je v tomto prípade jednoducho zbytočný.

Dosah pozorovania v noci cez 500 metrov
Digex C50 má najlepšiu citlivosť vo svojej triede pre infračervené spektrum (nočnú citlivosť), vrátane rozsahu vlnových dĺžok 900-950 nm. Prístroj je vysoko účinný v kombinácii s neviditeľnými infračervenými prísvitmi. Vďaka tomu je Digex C50 dokonalým nástrojom na detekciu cieľov, ako sú diviaky, jelene a losy, na vzdialenosť od viac ako 500 metrov.


Výdrž batérie až 10 hodín na jedno nabitie
Digex C50 je napájaný dvoma dobíjacími batériami: jedna vstavaná s kapacitou 4,9 Ah, druhá vymeniteľná s kapacitou 2 Ah. Jedno nabitie zaručuje výdrž až 10 hodín, čo pokrýva dobu aktívneho používania zameriavača pri love. Drážky na tele vymeniteľného akumulátora pre presné určenie správnej polohy umožňuje rýchlu a istú výmenu vybitého akumulátora za nový v úplnej tme a to po hmate.

Prepojenie so zariadeniami iOS a Android cez WiFi pomocou aplikácie Stream Vision 2
Vstavaný modul WiFi prepája zariadenia so chytrými telefónmi so systémom Android alebo iOS pomocou mobilnej aplikácie Stream Vision 2. Táto kombinácia otvára širokú škálu možností: bezdrôtové aktualizácie softvéru zariadenia, prenos obrazu v reálnom čase na obrazovku mobilného zariadenia, diaľkové ovládanie digitálnych funkcií a mnoho ďalšieho. Užívatelia registrovaní v aplikácii majú k dispozícii cloudové úložisko pre fotografie a videá urobené zariadením.


Klasický design. Montáž na štandardné 30mm krúžky.
Digex C50 ponúka vizuálnu estetiku na každej loveckej zbrani. Zvonku puškohľad pripomína klasický denný zameriavač s 30mm tubusom. Tento tvar poskytuje pružnosť pri montáži zameriavača na lovecké zbrane pomocou osvedčených krúžkov.

Presnosť!

5 profilov nastrelení / 50 vzdialeností nastrelení

Digex C50 ponúka výber z desiatich rôznych osnov, ktoré sa líšia farbou, konfiguráciou a funkciou - priame a balistické, škálovateľné (FFP) a neškálovateľné (SFP). Výsledky nastrelenia sú uložené v piatich profiloch. Každý profil môže obsahovať až 10 vzdialeností nastrelenia.


Presné zamierovanie s režimom "obraz v obraze"

Funkcia "obraz v obraze" umožňuje strelcovi zobraziť dodatočné okno so zväčšenou časťou obrazu pre presnejšie zamierenie. Rámček, ktorý zaberá iba 10% celkovej plochy displeja, obsahuje zväčšený obraz cieľa a zámernej osnovy, a poskytuje užívateľovi detailnejší pohľad na oblasť zamierenia a zachováva vizuálnu kontrolu nad celým zorným poľom.


Vysoká odolnosť proti spätnému rázu až do: 375H&H, kalibru 12 a 9,3x64.

Digitálne puškohľady Digex sú vysoko odolné proti spätným rázom a je možné ich používať s loveckými zbraňami kalibru 9,3x64, .30-06, .300, .375H&H atď., rovnako ako s brokovými a pneumatickými zbraňami.

Kvalitný obraz!

Variabilné zväčšenie od 3,5x do 14x

Základné zväčšenie puškohľadov Digex C50 sa zvyšuje štvornásobne – 3,5x až 14x. Zväčšenie sa mení buď postupne v krokoch po 2x, alebo plynule, aby bolo možné nastaviť pre konkrétne podmienky ideálny pomer zväčšenia a viditeľného zorného poľa. Snímač s vysokým rozlíšením zaručuje možnosť presného zamierenia a streľby na veľké vzdialenosti v celom rozsahu zväčšenia – úroveň detailov je zachovaná aj pri maximálnom zväčšení.


Vysoko kontrastný displej HD AMOLED
Displej HD AMOLED s rozlíšením 1024x768 má vylepšené podanie farieb, úsporu energie, vysoký kontrast obrazu a rýchlu odozvu, takže poskytuje jasný a plynulý obraz pri pozorovaní v pohybe alebo v podmienkach chladu.


Širokouhlý okulár pre pohodlné pozorovanie

Širokouhlý okulár (29,5 °) a široký pozorovací uhol displeja AMOLED v HD kvalite zaisťujú pohodlné vnímanie obrazu a absenciu tunelového efektu pri zachovaní bezpečného odstupu oka od okulára s výstupnou pupilou 50 mm. Pozorovanie zameriavača Digex C50 nenamáha oči a umožňuje lovcovi plne sa sústrediť na priebeh lovu.


Zvýšenie citlivosti SumLight

Funkcia SumLight zvyšuje citlivosť snímača, čo umožňuje pasívne pozorovanie (bez infračerveného prísvitu) pri slabom osvetlení av noci. Softvér automaticky aktivuje algoritmy (napríklad sčítanie signálov susedných pixelov snímača, sčítanie snímok), čím zvyšuje citlivosť zariadenia pri zachovaní kvality obrazu.

Odolnosť. Spoľahlivosť. Funkčnosť.

Nahrávanie fotografií a videí

Rozšírte obvyklý nočný videozáznam o nový zážitok v podobe plnofarebných záznamov pre denný aj nočný lov. Na vytvorenie fotografie alebo spustenie nahrávania stačí stlačiť jediné tlačidlo.


Vzdialená aktualizácia firmvéru

Na kontrolu aktualizácií a inštaláciu nového firmvéru stačí chytrý telefón, bezplatná mobilná aplikácia Stream Vision 2 a prístup k internetu. Aktualizácie s opravami chýb a novými funkciami sú implementované do puškohľadu, ktorý lovec môže aj naďalej používať bez toho, aby ho musel posielať do servisu.


Prevádzkové teploty: od -25 do +50 °C

Puškohľady Digex sú navrhnuté na prevádzku v širokom rozsahu teplôt (-25 až +50 °C). Mrazuvzdorný displej AMOLED sa vyznačuje rýchlou odozvou a zaisťuje ostrý obraz pri sledovaní rýchlo sa pohybujúcich objektov.


Úplne vodotesný IPX7

Vďaka krytiu vodotesnosti IPX7 fungujú zameriavače Digex aj v podmienkach vysokej vlhkosti a silného dažďa a vydržia polhodinové ponorenie do vody do hĺbky 1 metra.


Okamžitý štart

Iba 3 sekundy po stlačení tlačidla napájania je Digex C50 úplne pripravený na použitie.

Technické parametre
Zväčšenie: 3.5 - 14x
Maximálne zväčšenie: 14x
Digitálne zväčšenie: 4x
Senzor: FHD CMOS 1928x1088px
Typ displeja: AMOLED HD
Rozlíšenie displeja: 1024x768 px
Ohnisková vzdialenosť: 50 mm
Zorný uhol: 6.7°
Parametre objektívu: F50/1.4
Vzdialenosť detekcie: 500 (s IR prísvitom)m
Zorné pole v 100m: 11.7 m
Priemer tubusu: 30 mm
Typ infra svietidiel: Digex-X940S IR (79078)
Najkratšia ostriaca vzdialenosť: 5m
Dioptrická korekcia: -3/+5dioptrie
Očný reliéf: 50mm
Rozsah rektifikácie: 2300 mm/100m
Videorekordér: Áno
Veľkosť pamäte: 16 Gb
Video/Foto formát: .mp4 /.jpg
Video/Foto rozlišení: 1024x768
Vodeodolnosť: IPX7
Rozsah vertikálnej rektifikácie: 82MOA
Rozsah horizontálnej rektifikácie: 82MOA
Prevádzková doba (pri t22°C): 10+ hod.
Wi-Fi: 802.11 b/g/n/ac (2.4 / 5 GHz)
USB typ: USB-C
Diaľkové ovládanie: Pulsar BT (voliteľné)
Odolnosť spätnému rázu: 6000J
Materiál tubusu: Aluminum alloy
Krok rektifikácie: 11.5 / 11.5 mm/100m
Napájanie: 3.0 – 4.2 (APS3/APS2) V
Externé napájanie: 5 V, 9 V (USB Type C)
Hmotnosť: 1.345kg
Prevádzkové teploty: -25 ... +50 °C
Rozmery: 408x78x83mm