Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
INFIRAY CH50V2 CLIP ON TERMOKAMERA
Číslo produktu:ch50
Cena (bez DPH):3000,00 €
Cena (s DPH):3600,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

nfiRay Xclip CH50 V2.0 je druhé vydanie infračerveného termokamery s úplne novo vyvinutým snímačom a osvedčeným krytom .  Extrémne kompaktný, extra ľahký, extrémne pevný dizajn. Vďaka svojej zobrazovacej technológii, na rozdiel od zariadení pre nočné videnie, nevyžaduje externý svetelný zdroj a jeho činnosť nie je negatívne ovplyvnená silnými svetelnými efektmi.
Kvalita obrazu V2.0 je očarujúca . Všetko je detailnejšie, presnejšie, veľkolepejšie ako kedykoľvek predtým.  Vynovený displej Sony OLED posúva kvalitu obrazu na novú úroveň v porovnaní s predchodcom. Vzhľadom na rozlíšenie senzora sa tu už na pixely dá zabudnúť. Možno ho použiť v noci alebo za nepriaznivých podmienok na pozorovanie predmetov v oblastiach pokrytých trávou, kríkmi a konármi stromov, a to aj v daždivých, hmlistých a smogových podmienkach. Predpokladom je, že zariadenie je v predvolenom nastavení zariadením na zväčšenie 1x, ale softvér umožňuje aj digitálne zväčšenie 2x a 4x – dokonca ja opticky na dennej optike. Vďaka pomeru veľkosti senzora k pixelu k ohniskovej vzdialenosti je navrhnutý tak, aby zvládol dlhšie vzdialenosti so stredne úzkym zorným poľom. Okulár na vyhľadávanie nie je súčasťou továrenskej súpravy, pretože hlavným cieľom vývoja bolo získať ešte väčšiu a spoľahlivejšiu presnosť pri použití ako predsaádky.. Vstavaný prvok objektívu je teraz pevný a výrazne väčší, čím sa vo všetkých ohľadoch zlepšuje primárna použiteľnosť a zážitok zo zobrazovania, čím sa znižuje pravdepodobnosť chýb spôsobených nepozornosťou používateľa počas používania. Výrobca plánuje neskôr uvoľniť aj závitovú gumu do okulára, s ktorou bude možné zariadenie používať ako pozorovák až so 4x digitálnym zoomom. Celkovo sa teda výrobca z hľadiska použiteľnosti pokúsil urobiť zariadenie „super bezpečným“.

 

Jeho extrémne pevný kryt bol navrhnutý s ohľadom na najnáročnejšie podmienky použitia. Jeho kompaktné rozmery a hmotnosť ho robia praktickým aj ako binokulárna predsádka. Náš denný ďalekohľad môžeme v okamihu premeniť na pozorvaciu termoviziu.
InfiRay poskytuje jedinečný zážitok z používania tým, že pozná senzor, displej a obraz termokamery. Okrem elektronického kompasu, sklonomera a akcelerometra existuje ešte množstvo skutočne užitočných funkcií, ktoré z neho robia skutočne vynikajúci nástroj.

Pomocou rýchleho tlačidla môžete prepínať medzi štyrmi farebnými režimami (zvýraznenie čiernej, zvýraznenie bielej, zvýraznenie červenej farby a paleta). Tým, nastavenie jasu na displeji, môžete si vytvoriť svoj obraz relaxačné alebo silný v širokých intervaloch, môžete nastaviť kontrast . Môžete si vybrať medzi automatickou a manuálnou kalibráciou , aktivovať pripojenie Bluetooth (dodáva sa s diaľkovým ovládaním) a video výstup. Jeho displej s rozlíšením 1024 x 768 vytvára úžasne čistý obraz aj vo dne i v noci a vďaka dobrému úchopovému voliču zaostrenia je obraz vždy mimoriadne presvedčivý. Pomocou položky ponuky Korekcia neaktívnych pixelov je vyriešená aj údržba displeja.

predsádka má výstup USB-C , ktorý je možné pomocou priloženého kábla pripojiť k štandardnému USB a analógovému video výstupu (systém PAL). Napájanie 2 batériami CR123 alebo nabíjateľnú batériu RCR123. Podrobnosti nájdete v časti „Príslušenstvo“.
Celkovo ide o jedno z najvyrovnanejších zariadení na trhu, čo sa týka znalostí, výkonu, parametrizovateľnosti a odolnosti.
Jeho menší brat CL42 už presvedčil mnohých používateľov o svojej odolnosti a spoľahlivosti. A s novým snímačom sú tieto cenné funkcie teraz spojené s vynikajúcim zobrazovacím výkonom.

 
ÚDAJE
Použitie materiálu:
kompozitný, odolný voči nárazom
Výrobca:
InfraRay
Zdroj:
2 x CR123 (RCR123) NIE je súčasťou dodávky.
Displej:
1024×768 farebný OLED
Záruka:
Záruka výrobcu: 3 roky.
Veľkosti:
175 x 74 x 68 mm
Pozorovacia vzdialenosť:
30 mm
Systém šošoviek:
Ohnisková vzdialenosť 50 mm
Vodeodolnosť:
IP66
Farebné režimy zobrazenia:
štyri typy: čierny zvýraznený, biely zvýraznený, červený zvýraznený, paleta
Obnovenie obrázku:
50 Hz
Pozorovací uhol:
8,8 ° x 7,0 °
Dav:
570
Minimálna ohnisková vzdialenosť:
2
Minimálne zväčšenie:
1
Maximálne zväčšenie:
4
Farba:
čierna
Detekčná vzdialenosť:
Pre objekt veľkosti 2597 m (1,7 x 0,5 m)
Senzor:
Nechladený mikrobolometer 640×512; veľkosť pixelov: 12 μm; obnovovacia frekvencia obrazu: 50 Hz; NETD <= 50 mK
Príslušenstvo:
predsádka termokamery (bez gumy okuláru), diaľkové ovládanie Bluetooth, mäkké puzdro na zips, rozšírenie priehradky na batériu IEB-2, 2 sady (4 ks) nabýjatelných batérii a