Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Digitálna predsádka Forward F455S
Číslo produktu:Digitálna predsádka Forward F455S
Cena (bez DPH):791,67 €
Cena (s DPH):950,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Podrobný popis

 

PREDNOSŤOU

 YUKON SIGHTLINE
    • Vzdialenosť pozorovania na viac ako 400 m
    • Zobrazenie s vysokým rozlíšením
    • Najlepšia nočná citlivosť vo svojej triede
    • Vstavaný IR prísvit s neviditeľnou vlnovou dĺžkou 940nm
    • Možnosť použitia za denného, ​​večerného alebo nočného osvetlenia
    • Vysoká spoľahlivosť na všetkých zbraniach s energiou spätného rázu do 6000J
    • Spoľahlivé napájanie rýchlo vymeniteľným akumulátorom DNV alebo kontajnerom s 4xAA batériami
    • 3 užívateľské profily nastrelenia
    • Bezpečná vzdialenosť pre oko strelca
    • Jednoduché ovládanie enkoderom
    • Rýchly štart
    • Veľky výber montáží
    • Široký rozsah prevádzkových teplôt (-20 až +40 °C)
 

VLASTNOSTI A FUNKCIE

 

Sightline

Vysoké zväčšenie 4-16x / 6-24x

Základné zväčšenie zameriavača (4x - N455 / 6x - N475) je možné zväčšiť pomocou digitálneho zoomu. Priblíženie sa mení buď okamžitým násobením zväčšenia v dvoch krokoch, alebo plynulým nastavením. 

 

Sightline

HD senzor

Vysoko citlivý senzor CMOS sníma obraz v kvalite 1280х720 HD a tým poskytuje vysoké rozlíšenie s presným vykreslením detailov.

 

Sightline

Najlepšia nočná citlivosť vo svojej triede

V prirodzenom mesačnom a hviezdnom svetle prevláda žiarenie v infračervenom spektre. Nové elektronické komponenty v kombinácii s pokročilým firmvérom spracovania obrazu dvojnásobne zvýšili citlivosť prístroja v nočnom svetle v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi Yukon a umožnili efektívne použitie Sightline v súmraku av noci s minimálnou hodnotou vonkajšieho osvetlenia. Vysoká citlivosť v rozsahu vlnových dĺžok 900 - 950nm umožňuje použitie zameriavača Sightline s neviditeľnými IR prísvitmi.

 

Sightline

Dosah pozorovania v noci cez 350 m

Vysoká nočná citlivosť, displej s vysokým rozlíšením, vysoké zväčšenie a výkonný IR prísvit pre pozorovanie v úplnej tme robí zo Sightline dokonalý nástroj na detekciu cieľa na veľmi veľké vzdialenosti. V štandardných nočných podmienkach vzdialenosť detekcie objektu s výškou 1,7m môže dosahovať až 350–400 metrov.

 

Sightline

Škálovateľné balistické osnovy

Zameriavací kríž u zameriavača Sightline je zobrazený elektronický na displeje a preto je vždy v obrazovej rovine. Sightline má päť voliteľných krížov rôznych tvarov a farieb, vrátane balistických krížov. Veľkosť balistických krížov je vždy upravená úmerne k zmene zväčšenia zameriavača, podobne ako kríža klasických optických zameriavačov umiestnených v prvej ohniskovej. Uhlové rozmery častí krížov tak zostávajú pri všetkých zväčšeniach nezmenené, čo umožňuje rýchle meranie vzdialenosti a nastavenia pri streľbe na rôzne vzdialenosti.

 

Sightline

Presné zameranie cieľa s režimom «obraz v obraze»

Režim «obraz v obraze» umožňuje užívateľovi v hornej časti obrazovky zobraziť ďalší rámček s veľkosťou 1/10 celkovej plochy obrazovky, kde je zobrazený zväčšený obrázok cieľa a kríža. Toto duálne zobrazenie umožňuje užívateľovi vidieť ako zväčšený obrázok zameriavacej oblasti pre presné zameranie ciel, tak zároveň aj široké zorné pole pre presný prehľad.

 

Sightline

Presné nastrelenie

Zameriavač Sightline je možné nastreľovať buď pri základnom zväčšení, alebo pri nastavenom digitálnom zväčšení, pričom s väčším zväčšením hodnota kroku pohybu kríža – kľučku sa znižuje. Pri maximálnom zväčšení krok pohybu kríža je menší ako 0,1 MOA. Zameriavací bod je stabilný a nemení svoju polohu v celom rozsahu zväčšenia.

 

Sightline

Tri individuálne strelecké profily

Nastavenie nastrelenia je uložené v individuálnom profile strelca. Zameriavač umožňuje užívateľovi vytvoriť až tri strelecké profily pre rôzne zbrane alebo používané náboje. Do každého z profilov je možné uložiť až 10 bodov nastrelenia.

 

Sightline

Rýchly štart

Od stlačenia tlačidla napájania do plného naštartovania Sightline ubehne iba 3,5 sekundy, čo je najrýchlejšia hodnota vo svojej triede.

 

Sightline

Univerzálna lišta pre rôzne typy montáži

Univerzálna spodná montážna lišta umožňuje užívateľovi spojiť Sightline s veľkou väčšinou zbraňových montáži Yukon a Pulsar, nápr. typu Weaver, CZ, Dovetail, Euro prisma, MAK atď. Veľký výber montáží umožňuje bezproblémové namontovanie Sightline prakticky z akoukoľvek loveckou zbraní na trhu. Možnosť pohybu dopredu či dozadu pri inštalácii zameriavača na montáž umožňuje optimálne prispôsobiť polohu zameriavača na zbrane vzhľadom na individuálne vlastnosti strelca a konštrukciu zbrane.

 

Sightline

Rýchla výmena akumulátora

Zameriavač má rýchloupínací systém výmeny batérie, ktorú je možné nainštalovať a vybrať počas chvíľky. Špeciálna značka na kryte batérie upozorňuje na správnu polohu a umožňuje bezproblémovú výmenu prázdnej batérie aj v úplnej tme. V komplete so zameriavačom je dodávaný akumulátor s nabíjačkou. Ako príslušenstvo je k dispozícii a držiak batérií pre bežné a dobíjacie články AA.

 

Sightline

Jednoduchá obsluha pomocou jediného ovládača

Sightline je jedným z najjednoduchších zameriavačov na trhu. Vyhradené tlačidlá sa používajú na aktiváciu zameriavača a vstavaného IR prísvitu. Ovládanie všetkých ostatných funkcií je združené v otočnom ovládacom prvku – enkóderi, s prostredným potvrdzovacím tlačidlom.

 

Sightline

Použitie na veľkých kalibroch

Sightline je štandardne pripravený na použitie na kalibroch aj s veľkou energiou spätného rázu napr. 9.3x64, .30-06, .300, 375, atď. Rovnako tak Sightline je možné používať aj s malorážkami a airsoft zbraňami. 

 

Sightline

Výkonný IR prísvit s dlhým dosahom

Sightline N455 a N475 sú vybavené vstavaným IR prísvitom s vlnovou dĺžkou v neviditeľnej oblasti spektra 940nm. To umožňuje lovci loviť bez strachu, že bude prezradený zveri. Tri úrovne nastavenia intenzity výkonu IR prísvitu pomáhajú vybrať najlepšie vhodnú úroveň osvetlenia pozorovaného objektu.


Sightline

Širokouhlý okulár - bez efektu „kľúčovej dierky“

Komplexný širokouhlý okulár so širokouhlým objektívom v kombinácii s displejom HD AMOLED zaisťuje pohodlné vnímanie obrazu. Sightline zobrazuje bez skreslenia v celom zornom poli, s dobrým kontrastom a absenciou efektu pozeraní cez „kľúčovú dierku”.

 

Sightline

Grafický diaľkomer

Jednoduchý grafický diaľkomer umožňuje rýchle meranie vzdialenosti na cieľ, u ktorého je možné vopred odhadnúť výšku (jeleň - 1,7 m; kanec - 0,7 m; zajac - 0,3 m).


Sightline

Široký rozsah prevádzkových teplôt (-20 - + 40 ° C)

Sightline je konštruovaný na prevádzku v rôznych klimatických podmienkach. Displej zameriavača, vďaka použitej technológie AMOLED nespomaľuje zobrazenie ani pri teplotách -20 ° C a zaisťuje ostrý obraz a presný obraz aj pre rýchlo sa pohybujúce objekty.

 

Sightline

Vypnutie displej

Režim vypnutia displeja je veľmi užitočný, keď používateľ nepotrebuje plynulé sledovanie obrazu a pomáha zabrániť osvetleniu svitom displeja a šetrí energiu batériu. K obnoveniu činnosti zameriavača po prebudení dochádza okamžite.


Sightline

Indikácia bočného sklonu

Indikácia bočného sklonu zabraňuje posunutiu bodu nastrelenia pri zameraní cieľa. Akonáhle je zbraň naklonená o viac ako päť stupňov, zameriavač signalizuje túto skutočnosť šípkami sklonu. Čím väčší počet šípok je zobrazený, tým väčší je sklon.


Sightline

Funkcia automatického vypnutia

Táto funkcia automaticky vypne zameriavač pokiaľ zameriavač je v určitom časovom intervale v nepracovnej polohe - uhol sklonu je viac ako 70 stupňov vertikálne alebo 30 stupňov horizontálne. Strážený časový interval sa nastavuje užívateľom.

Yukon Sightline N475

 


 

Technické parametre

Zväčšenie : 4x
Maximálne zväčšenie: 16x
Digitálne zväčšenie: 4-16x
Senzor: CMOS 1280x720px
Typ displeja: AMOLED
Rozlíšenie displeja: 1024x768px
Ohnisková vzdialenosť: 50 mm
Zorný uhol: 5.5°
Parametre objektívu: 1.2
Priemer objektívu: 42 mm
Vzdialenosť detekcie: 400m
Typ infra svietidiel: LED
Vlnová dĺžka IR: 940 nm
Spektrálna citlivosť: >2x10(-5)@780nm , >6x10(-5)@915nm
Dioptrická korekcia: -2.5 ..+5dioptrie
Očný reliéf : 50mm
Typ kríža: Elektronický
Rozsah rektifikácie: 2100 (± 100 klikov)
Vodeodolnosť: IPX4
Prevádzková doba (pri t22°C): 4 hod.
Odolnosť spätnému rázu: 6000
Krok rektifikácie: 10.5 (pri 4x), 2.6 (pri 16x) mm/100m
Napájanie: 3.8-6.3 (DNV alebo 4xAA) V
Hmotnosť: 0.84 (bez batérie)kg
Prevádzkové teploty: -20 ..+40 °C
Rozmery: 285x89x81 (bez montáže)mm