Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Delta Optical Forest II 8,5x50
Číslo produktu:8,5X50
Cena (bez DPH):157,50 €
Cena (s DPH):189,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Univerzálny ďalekohľad Delta Forest II 8,5x50 je vodeodolný a plnený dusíkom, optické hranoly BAK4, s 8,5 násobným priblížením, objektív 50mm

 

Ďalekohľad Delta Optical Forest II 8,5x50 je veľmi obľúbený ďalekohľad hlavne u poľovníkov a turistov. Má väčšie zväčšenie ako model 8x42 a je preto vhodnejší na pozorovanie vzdialených objektov. Napriek 8,5-násobnému zväčšeniu ponúka užívateľovi stále široké zorné pole až 5,6 stupňov, bez optických chýb ako je napríklad chromatická aberácia. Verné farby a jasný obraz ďalekohľadu sú vďaka hranolom z vysoko kvalitných sklenených a antireflexných náterov BaK4, ktoré pokrývajú všetky optické prvky ďalekohľadu. Plnenie dusíkom pôsobí proti zaroseniu optiky z vnútra. Navyše je to vodotesný ďalekohľad, takže ho môžete dokonca použiť aj v daždi. Pri prechádzkach alebo cestovaní s batohom je dôležitý každý gram batožiny, a preto je séria Forest II navrhnutá tak, aby optimálne kombinovala skvelé optické vlastnosti ďalekohľadu s malými rozmermi. V kombinácii s moderným vzhľadom bude séria Forest II určite rozpoznaná medzi všetkými pozorovateľmi, ktorí oceňujú pohodlie pri používaní.
 
To všetko v kombinácii s nízkou cenou potvrdzuje presvedčenie, že ide o jeden z najlepších ďalekohľadov určených predovšetkým na turistiku, poľovníctvo a dlhé prechádzky prírodou. Každý, kto trávi svoj voľný čas v prírode, by mal mať takýto ďalekohľad! Nepopierateľným potvrdením kvality série ďalekohľadu Forest II je ocenenie "Sowa z Rogowa", ktoré bolo udelené modelu 8x42 v súťaži o najlepší výrobok prezentovaný na Medzinárodnom lesníckom veľtrhu v Rogowi. Rovnako ako v celej sérii Delta Optical Forest II, optický systém ďalekohľadov pozostáva z 8 prvkov usporiadaných v 6 skupinách a v konštrukcii je použité vysoko kvalitné sklenené hranoly BaK4, ktoré sú potiahnuté fázovými a striebornými nátermi, čo zaisťuje extrémne ostrý a jasný obraz. Spolu s hranolmi majú všetky šošovky v modeloch Forest II vysoko kvalitné vrstvy proti nežiaducim odrazom. Vďaka nim je ďalekohľad charakterizovaný vysokým prenosom svetla a neutrálneho zafarbenia obrazu.
 
Gumové očnice sa dajú nastaviť, čo umožňuje pohodlné použitie okuliarov podľa individuálnych potrieb pozorovateľa. Ďalekohľady Forest II dokážu vydržať aj tie najťažšie poveternostné podmienky. Ich utesnené puzdro umožňuje voľné použitie vo vlhkom prostredí a dokonca aj v daždi. Ďalekohľady Forest II dokážu vydržať ponorenie do vody po dobu 5 minút až do hĺbky 1 meter, a vyplnenie štruktúry dusíkom zabraňuje zahmlievaniu šošoviek.
 
Zväčšenie: 8,5x
Priemer objektívu: 50 mm
Dioptrická korekcia: + / - 5
Plnenie dusíkom: Áno
Zorné pole: 98 m/1000m
Hmotnosť: 870 g
Faktor súmraku: 34,6
Rozmery: 165x133x60mm
Minimálna zaostrovacia vzdialenosť: 4m
 
Obsah balenia:
 
1x Ďalekohľad Delta Forest II 8,5x50
1x Čistiaca handrička na optiku
1x Popruh
1x Prenosná kapsička
1x Návod a záručný list
2x Kryt na okuláre