Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Kuchynská chňapka-podložka Jeleň
Číslo produktu:chnapka jeleň
Cena (bez DPH):13,33 €
Cena (s DPH):16,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Kožené chňapky na varenie a grilovanie s funkciou podložky. Z dvojitej kože s teflónovou vložkou proti teplu. Chňapka má pútko na ľahké zavesenie a kožený štítok s razbou. 

Objavte kvalitu a štýl našich kožených chňapiek s funkciou podložky. Tieto chňapky sú vyrobené z dvojitej kože a majú vloženú teflónovú vrstvu pre maximálnu ochranu proti horúčave. Kožený štítok s razbou dodáva každej chňapke osobitý nádych. Vďaka praktickému pútku môžete chňapku ľahko zavesiť.

Perfektný doplnok pre každého, kto miluje varenie a cení si kombináciu štýlu, funkčnosti a bezpečnosti. Okrem vzhľadu sa môžete spoľahnúť aj na výbornú odolnosť a dlhú životnosť.

Oceníte aj funkciu podložky pod horúci riad, o chráňte svoje stoly, dosky aj ruky pomocou tejto krásnej nadčasovej koženej podložky.

Dvojitá izolácia zabraňuje prestupu tepla na drevené stoly a chúlostivé dosky. Ideálna ako chňapka na použitie s ťažkými liatinovými rukoväťami a pokrievkami. Vzhľad z pravého semišu sa časom len zlepšuje. Očakávajte krásnu, prirodzenú patinu, ktorá sa po častom používaní prehĺbi a zároveň si zachová pôvodný tvar. Pripojené kožené pútko umožňuje ľahké a rýchle uloženie, až s varením alebo prípravou pokrmu skončíte.