Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Härkila Kamko obojstranná flísová bunda
Číslo produktu:KAMKO FLEECE
Veľkosť
Cena (bez DPH):249,92 €
Cena (s DPH):299,90 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Veľkosť napíšte do poznámky!

Obojstranná bunda Kamko

Krásna obojstranná flísová bunda z novej Windstopper® od Gore. So štyrmi priestrannými prednými vreckami a v dvoch farebných kombináciách: červenohnedej a červenozelenej je bunda Kamko ideálna pre psovodov, pre ktorých je najdôležitejšou vlastnosťou viditeľnosť. Teplá bunda s dvomi vrstvami je takisto skvelá pre poľovníkov, ktorí vyžadujú ochranu proti vetru a chladu a maximálnu priedušnosť.

Základom kolekcie Härkila je tradícia a technológia. Bola navrhnutá v nádhernej, ale krutej prírode Švédska. Pri jej tvorbe sme vychádzali z dlhoročných skúseností bezpečného a účinného pohybu v lesoch a na horách počas všetkých ročných období. Oblečenie navrhli samotní zákazníci, my sme stavili na ich otestovanú funkčnosť a vynovené materiály.

Ako mnohí priaznivci outdooru, aj my sme veľmi zvedaví. Radi objavujeme nové cesty, nové technologické materiály, ktoré Vám prinesú ešte kvalitnejší zážitok. Nech už objavujete kdekoľvek. Už dlhé roky spolupracujeme so spoločnosťou, ktorá priniesla Gore-Tex®, najlepšie membrány a technické odevy na svete. Aj vďaka našim ostatným dodávateľom vysokokvalitných materiálov sa považujeme za jedných z najlepších výrobcov outdoorového oblečenia.

Výsledkom spolupráce s dodávateľmi je kolekcia, ktorá spája tradíciu a vývoj a samozrejme splní všetky Vaše požiadavky. Tešíme sa na našu spoločnú sezónu.

Dostupné v 2 farebných prevedeniach.

Farba: hnedá/červená 

Veľkosť: XS-5XL