Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Termovízia Pulsar Helion 2 XQ50F
Číslo produktu:2xq50f
Cena (bez DPH):2125,00 €
Cena (s DPH):2550,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Vysoko citlivý senzor Helion 2 XQ používa ku snímanie tepelného obrazu mikrobolometer s citlivosťou NETD <40 milikelvin (mK), ktorá charakterizuje schopnosť snímača odlíšiť dva blízke body s čo najmenším rozdielom teploty. Čím nižšia je hodnota NETD, tým lepšie môže senzor zaznamenávať malé teplotné rozdiely objektov a oddeliť ich od okolitého tepelného šumu. Napríklad počas zrážok, hmly alebo chladného rána, kedy okolité prostredie má nízky teplotný kontrast a sú to najťažšie podmienky pre termovízne vyzobrazenia, v tomto prípade vďaka vysokej citlivosti senzor bude schopný rozlíšiť najmenšie rozdiely teploty a zameriavač poskytne lovci jasný obraz s lepším kontrastom.

 

Objektív s veľkou clonou
Vlastnosti termovízne optiky majú rozhodujúci vplyv na schopnosť termokamery zachytiť aj najnižšie úrovne teplotného žiarenia. Dokonalé detekcie je dosiahnuté objektívy termokamier Helion 2 XQ38F (F35 / 1.0) a Helion 2 XQ50F (F50 / 1.0) v kombinácii s vysoko citlivým senzorom. Modely Helion 2 XQ poskytujú užívateľom vždy najkvalitnejšie, najpodrobnejšie a vysoko kontrastný obraz, a to aj za dažďa alebo hmly, kedy je kontrast pozorovanej scény minimálne.
Plnofarebný AMOLED displej
Plnofarebný displej využíva technológiou AMOLED, ktorá poskytuje vysoký kontrast medzi bielou a čiernou, a zobrazuje vo veľmi živých farbách. Výhodou technológie AMOLED je tiež plynulé zobrazovanie bez spomalenia aj pri veľmi nízkych teplotách a úspora energie.
Technológia Image Boost
Technológia Image Boost je patentovanou kombináciou softvérových algoritmov, ktoré zvyšujú ostrosť kontúr tepelných objektov a prináša bezkonkurenčnú kvalitu zobrazenia. Vďaka funkcii Image Boost bude obraz vyzerať ostrejší, s veľmi dobrým prekreslením aj najmenších detailov tepelných objektov a umožní jej lepšie detekciou a identifikáciu.
Variabilné digitálny zoom
Až 8x digitálny zoom poskytuje lepšiu detekciu a celkové identifikáciu objektov na väčšiu vzdialenosť.
Veľká vzdialenosť detekcia
Výkonný objektív v kombinácii s profesionálnym teplotným senzorom s citlivosťou NETD <40 mK poskytujú prístroju výnimočné detekčné schopnosti. Štandardné objekt s výškou 1,8 m je možné detekovať aj v úplnej tme na vzdialenosť až 1800m.
Foto a Video rekordér
Vstavaný video rekordér je veľkým pomocníkom pre obstaranie a uchovanie jedinečných spomienok. Jedným stlačením tlačidla REC vytvoríte záznam, ktorý môžete zdieľať s priatelia. Vstavaná 16Gb pamäť slúži pre uloženie hŕbu hodín video záznamu alebo obstaranie tisíce snímok. Video sa ukladá vrátane zvuku, a tak môžete k záznamu pridať aj vlastný komentár.
Aplikácia Stream Vision
Pomocou Wi-Fi je možné prepojiť Thermion so smartphonom alebo tabletom pre sledovanie obrazu na obrazovke, stiahnutie nahraných videí a fotiek, diaľkové ovládanie, aktualizáciu softvéru a mnoho ďalších užitočných funkciu.
Zväčšenie: 4,5 - 18 (zoom 4x) x
Mikrobolometer: 384x288 px
NETD: <40 mKmK
Rozmer pixelu: 17 mikrometrov
Typ displeja: AMOLED
Rozlíšenie displeja: 1024x768
Snímkovanie: 50
Vzdialenosť detekcie: 1800m
Parametre objektívu: F50 / 1,0
Zorné pole vo 100m: 13х9,8 m
Očný reliéf: 15mm
Napájanie: 3.0 - 4.2 (IPS7 / IPS14) V
Kapacita (C): 6400mAh
Externé napájanie: 5V - USB
Videorekordér: Áno
Veľkosť pamäte: 16 GB
Video / Foto formát: .mp4 / .jpg
Video / Foto rozlíšenie: 1024x768
Materiál: Zliatina horčíka
Vodeodolnosť: IPX7
Závit: 1/4 "
Prevádzkové teploty: -25 - +50 ° C
Wi-Fi: Áno
USB, typ: Áno
Prevádzková doba (pri T22 ° C): 9 hod.
Rozmery: 234,6х55х58mm
Hmotnosť: 0,5 kg