Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Vábnička na líšku Dan Thomson USA camo pc5
Číslo produktu:pc5camo
Cena (bez DPH):41,58 €
Cena (s DPH):49,90 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Vami obľúbené vreštidlo Dan Thompson PC5 v camo prevedení s hlasom mladého zajačika na kratšiu vzdialenosť



Toto nádherné vreštidlo v exkluzívnom prevedení z orechového dreva a zároveň v camo dizajne je naladené na hlasy vreštenia mladého zajačika. To si líšky spájajú s veľmi ľahkou korisťou, je teda ľahké privábiť s ňou na jeseň aj liščatá. PC5 je výborným vreštidlom na kratšie vzdialenosti - nie je tak hlasná, ako ostatné vábničky z dielne Dana Thompsona.

Dosah tejto vábničky je cca 400 a hodí sa na vábenie líšok na jar, v lete a na jeseň.



Táto vábnička patrí medzi tzv. „patrónové vábničky“, čo znamená, že je extrémne jednoduché napodobniť správne zvuky. Všetky sa totiž skrývajú vo vábničke a jediné, čo stačí urobiť, je rôzne silne vdychovať do vábničky. Všetko ostatné táto vábnička obstará za vás.



Všetky vábničky od Dana Thompsona sú ručné výroby a každá je individuálne kontrolovaná a ladená. Telo vábničky je vyrobené z exkluzívneho tvrdého orechového dreva, ktoré jej prepožičiava čistý a prirodzený zvuk. Camo design je natiahnutý práve na orechové drevo.



Vábničky od Dana Thompsona patria k svetovej špičke a odporúča a používa ich rad profesionálnych lovcov a vábičov.



Napriek tomu nemusíte byť profesionálom vo vábení, aby ste mohli tieto vábničky s úspechom používať. Ich sila spočíva v ich jednoduchosti a vďaka špičkovej konštrukcii vám na rôzne sily vdýchnutia napodobnia všetky potrebné zvuky, ktoré vydávajú zajace lapenia predátormi.

Stačí vám len trochu tréningu a ľahko sa naučíte správne napodobniť zajačie nárek.