Poľovníkov svet
Kategórie tovaru
Multifunkčná prepravná vaňa-ľahkoskladateľná S
Číslo produktu: 2008277-65
Cena (bez DPH):45,83 €
Cena (s DPH):55,00 €
Počet:
Dostupnosť:skladom
Popis

Prepravná vaňa na všetky druhy zveri!

Je ľahko skladatelná , nezabiere veľa miesta!

Pevný a odolný materiál! 

Nepremokavá! Ľahko umyvateľná! 

veľkosť S 75x45x30 cm 

 

Vďaka pružnej, ale veľmi robustnej plastovej tkanine je vaňa Flexy vhodná nielen na prepravu diviny, ale slúži aj ako ľahká, ale odolná vanička na prepravu najrôznejších materiálov.

Vanička má zvnútra hladký povlak, a preto sa dá ľahko umývať. Materiál, ktorý je podobný ako plachta pre nákladné auto, je úplne bezpečný z hľadiska potravín a je spevnený tyčami na hornom okraji, aby sa zabránilo zrúteniu.

Švy multifunkčnej vane Flexy sú zámerne nastavené tak, aby predné strany boli v jednom súvislom kuse. Týmto spôsobom sa dá vaňa jednoducho pretiahnuť po podlahe, aj keď je naložená, bez obáv z roztrhnutia.

Obvodové lano vytvára dostatok možností protišmykového uchytenia. Je tiež vybavený plastovými rukoväťami na každej strane, aby bolo možné materiál ľahko prepravovať aj na väčšie vzdialenosti. Prispieva k tomu aj priečny remienok so zapínaním na cvaknutie. Prepravovaný tovar zostáva bezpečne vo vani a nemôže vypadnúť. Zacvakávací zámok slúži aj ako upevnenie vane, ktorá je z dôvodu úspory miesta zrolovaná.

Multifunkčná a herná vanička Flexy je navyše vybavená dvoma veľkými, individuálne nastaviteľnými popruhmi na prenášanie s rukoväťami. Týmto spôsobom je možné hru obnoviť vo dvojiciach alebo prehodiť cez plece.